Σύγκρουση φορτηγού με όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λ/σιας-Λ/σου (pics)

Τροχαία σύγκρουση μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα παρέμεινε κλειστός για δύο ώρες ενώ γύρω στις 20:00 το βράδυ άνοιξε.

Κατά τη σύγκρουση το φορτηγό όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, ενώ το σαλούν όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα οι δύο λωρίδες του δρόμου να αποκοπούν.

Στο σημείο της σύγκρουσης κλήθηκε ασθενοφόρο.Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Τα αίτια του νέου τροχαίου διερευνώνται.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου, που συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 2018.

Κατά την σύγκρουση το φορτηγό όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, ενώ το σαλούν όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα οι δύο λωρίδες του δρόμου να αποκοπούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here