Μουντιάλ 2018: Βραζιλία το μεγάλο φαβορί – ‘Μίλησαν’ τα προγνωστικά

Το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ είναι σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πορεία της, αλλά και με βάση την ιστορία και το βάρος της φανέλας, η Βραζιλία. Δεύτερο φαβορί θεωρείται η Γαλλία, και τρίτο η Αγγλία ενώ απ’ εκεί και πέρα, οποιαδήποτε ομάδα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποτελεί μια μικρή έως μεγάλη έκπληξη.

Μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Αργεντινής, η ομάδα του Νεϊμάρ είναι το μεγαλύτερο όνομα στη φάση των «8». Ωστόσο, η Γαλλία και το Βέλγιο, μπορεί να θεωρηθούν επίσης από τους σοβαρούς διεκδικητές, καθώς και η Αγγλία, η οποία δεν διασταυρώνεται με καμία από τις πιο πάνω ομάδες πριν τον τελικό.

Η Βραζιλία έχει δύσκολο έργο καθώς στους «8» αντιμετωπίζει το Βέλγιο που έχει βλέψεις για την «κούπα», ενώ στα ημιτελικά αν περάσει θα βρει απέναντι της είτε τη Γαλλία είτε την Ουρουγουάη.

Σαφώς πιο ευνοϊκά είναι τα πράγματα για τις άλλες τέσσερις ομάδες που συνθέτουν τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθεί στον τελικό έχει η Αγγλία, η οποία αντιμετωπίζει τη Σουηδία, η οποία είναι η πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα των «8», και στα ημιτελικά αν περάσει θα βρει απέναντι της είτε την Κροατία είτε τη Ρωσία.

Τα πρακτορεία στοιχημάτων πάντως δίνουν ως 1ο φαβορί την Βραζιλία και δεύτερο τη Γαλλία μαζί με την Αγγλία. Ως 3ο και 4ο φαβορί δίνουν πολύ κοντά τις Κροατία και Βέλγιο, μετά την Ουρουγουάη, 7ο τη Ρωσία και ως το μεγάλο αουτσάιντερ τη Σουηδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here