Λευκωσία: Κοκαΐνη, όπλο και πλαστά χαρτονομίσματα βρήκε σε σπίτι η ΥΚΑΝ

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, κατοχής πλαστών χαρτονομισμάτων και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 32 και 31 χρόνων.

 

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος μετέβησαν στην οικία 32χρονου, για έρευνα της κατοικίας βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα που έγινε παρουσία του 32χρονου και 31χρονης, εντοπίστηκε αρχικά κοκαΐνη βάρους 3 γραμμαρίων, που όπως ανάφερε ο 32χρονος ανήκει στον ίδιο, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν 120 γραμμάρια κάνναβης, μέσα σε νάιλον σακουλάκι, άλλα 3 γραμμάρια κάνναβης, μέσα σε πλαστικό δοχείο και ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Εντοπίστηκαν επίσης εντός της κατοικίας, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, το οποίο δεν ανήκει στους 32χρονο και 31χρονη, δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου και οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, μέσα σε τσαντάκι μέσης που ανήκει στον 32χρονο.

Εναντίον του 32χρονου και της 31χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι δύο τους συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here