Και ΜΜΑΔίτες σε περιπολίες για τις εκδρομές μαθητών

Αυξημένη θα είναι η παρουσία της Αστυνομίας στις εκδρομές με διανυκτερεύσεις μαθητών λυκείων, οι οποίες αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αποφασίστηκε όπως μέλη της Αστυνομίας του σταθμού της περιοχής αλλά και μέλη της ΜΜΑΔ, να περιπολούν.
Έγιναν όλες οι συσκέψεις με Συνδέσμους Γονέων, τον Κοινοτάρχη αλλά και ιδιοκτήτες υποστατικών, ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, ενώ είπε πως πρέπει οι γονείς να έχουν υπόψιν τους τί συμβαίνει στις εκδρομές των μαθητών και να δώσουν τις ανάλογες συμβουλές.
Ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι η πρόληψη είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Σημαντικό, είπε, είναι να γίνονται οι εκδρομές χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης μέσω αυστηρής επιστολής της για τις εκδρομές, κάνει  λόγο για χρήση ναρκωτικών και  αλκοόλ αλλά και μεταφορά ακόμα και μαχαιριών.
Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι εκδρομές  οργανώνονται αποκλειστικά από τους μαθητές και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι Σύνδεσμοι Γονέων ή οι Διευθυντές των σχολείω. Την ευθύνη την έχουν καθαρά οι μαθητές και οι γονείς τους που δίνουν την συγκατάθεσή τους.
«Στην περιοχή (των διανυκτερεύσεων) υπάρχει και κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων για το επονομαζόμενο “χάπι της επόμενης μέρας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here