Υπό κράτηση κτηνοτρόφος: Τον κατήγγειλε 15χρονη για παρενόχληση

Ένας κτηνοτρόφος, από κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, συνελήφθη από την Αστυνομία ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης. Ο συλληφθείς ως ύποπτος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών επειδή η παραπονούμενη είναι 15 ετών. Η υπόθεση τυγχάνει έρευνας από την ειδική ομάδα του Γραφείου Χειρισμού Θυμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων στο Αρχηγείο Αστυνομίας, που παρουσίασε τον ύποπτο στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της, από χώρα της Ευρώπης, εργαζόταν στη φάρμα του υπόπτου που διατηρεί σε χωριό στην επαρχία Λευκωσίας και η ανήλικη κόρη της διέμενε μαζί της. Εδώ και έναν περίπου χρόνο η μητέρα μετακινήθηκε σε άλλο υποστατικό του ιδίου και την περασμένη βδομάδα προσήλθε με την κόρη της στην Αστυνομία όπου η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του εργοδότη της.

Η καταγγελία έγινε τώρα επειδή η μικρή φαίνεται ότι πρόσφατα έχει εκμυστηρευθεί στη μητέρα της τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβαιναν. Μετά την εξέλιξη αυτή λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση από τη 15χρονη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here