ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ: Το συγκινητικό μήνυμα μιας τραυματισμένης προς ένα διασώστη (pics)

Το επάγγελμα του νοσηλευτή θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά στον κόσμο.

Πρώτοι απ’ όλους οι διασώστες και νοσηλευτές έρχονται αντιμέτωποι με τον πόνο και τη δυστυχία. Πρώτοι αντικρίζουν ένα μακάβριο θέαμα, μία τραγική ιστορία που μόλις γράφτηκε, ένα νέο συνάνθρωπο μας που έσβησε στην άσφαλτο.

Σήμερα η επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Κύπρου, Ριάνα Κωνσταντίνου, με μια ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει με συγκινητικό τρόπο το μήνυμα που έλαβε από μια κοπέλα στη Λευκωσία που λίγο νωρίτερα είχε διασωθεί από ένα μέλος πληρώματος ασθενοφόρου.

Διαβάστε αυτούσια τη δημοσίευση της και θα καταλάβετε: 

«Mου είπες…μην ανησυχεις…οτι και να γίνει θα είμαι δίπλα σου…..μου κρατούσες το χέρι σε όλη την διαδρομή….σύρθηκες στα συντρίμια του αυτοκινήτου μου για να με διασώσεις….δύσκολος απεγκλωβισμός…..δεν σκέφτηκες ούτε στίγμη να παραιτηθείς….Σε ευχαριστώ πολύ…για τον επαγγελματισμό σου…την ψυχραιμία σου και που μου χαμογελούσες και μου έδινες θάρος για να αντέξω….Ε.Κ ( Δήμητρη Μαππούρα για εσένα…. απο την κοπέλλα που διάσωσες..αυτά τα λόγια μου έστειλε σήμερα για να σε ευχαριστήσει…..εγω διπλά σε ευχαριστώ…Περήφανη για εσένα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here