Ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Αστυνομίας στην Λευκωσία – Ξεπερνάνε τα όρια τα αδικήματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, της νεανικής παραβατικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 6μ.μ. χθες και μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα (29-30/8/2018) ευρείας κλίμακας εκστρατεία της Αστυνομίας στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας.

 

Στην εκστρατεία έλαβαν μέρος μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, καθώς και μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (Μ.Μ.Α.Δ), της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Υ.Α&Μ).

 

Κατά τη διάρκεια του πιο πάνω χρονικού διαστήματος, ελέχθησαν συνολικά 550 οχήματα και προέκυψαν 277 καταγγελίες ως ακολούθως:

Μεταξύ άλλων, κατά τους ελέγχους κατακρατήθηκαν 3 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ συνελήφθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή και μεταφορά επιθετικών οργάνων και ένα πρόσωπο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

 

Να σημειωθεί ότι χθες βράδυ σε παγκύπρια κλίμακα διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι, κατά τους οποίους προέκυψαν 708 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και 405 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα. Επίσης, έγιναν 171 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 7 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

 

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, θα συνεχιστούν σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here