Από διάρρηξη καταστήματος μέχρι και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου – Σύλληψη 23χρονου στο Δάλι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, εντόπισαν γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα σήμερα, σε περιοχή του Δήμου Ιδαλίου που γειτνιάζει με τη γραμμή αντιπαράταξης, ένα αυτοκίνητο με σβηστά φώτα, προερχόμενο από τις κατεχόμενες περιοχές να εισέρχεται στις ελεγχόμενες από τη Δημοκρατία περιοχές. Το εν λόγω αυτοκίνητο, έχοντας τα φώτα σβηστά, κατευθύνθηκε προς το Δάλι και σε κάποιο σημείο του δρόμου, σταμάτησε και κατέβηκε από αυτό ένα πρόσωπο.

Τα μέλη της ΜΜΑΔ κινήθηκαν προς το πεζό πρόσωπο, το οποίο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή. Αυτός καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς και προτού συλληφθεί, πέταξε στο έδαφος ένα έμφορτο πιστόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 23χρονο κάτοικο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για 2 πρόσωπα τα οποία προσπαθούσαν να παραβιάσουν πόρτα περιπτέρου στο Δάλι.

Οι πιο πάνω, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μόλις αντιλήφθηκαν ότι θεάθηκαν από άλλα πρόσωπα, φέρονται να πρόταξαν πιστόλια εναντίον τους, αποτρέποντας τυχόν καταδίωξή τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here