Για τα παιδιά σας: Από Παραμύθια σε Επιτυχίες Ζώης!

Το Νέο Προσωποποιημένο Παιδικό Βιβλίο της MyBook Heroes Μόλις Κυκλοφόρησε!!

 

Την περασμένη Τρίτη, 10 Ιουλίου, η MyBook Heroes ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά της δίκτυα, την άφιξη του ΝΕΟΥ της Προσωποποιημένου Βιβλίου για Παιδιά, «Ανακάλυψε τη Δύναμη της Επιμονής». Κτίζοντας στην ιδέα των δύο προηγούμενων βιβλίων της, επινόησε μία νέα περιπέτεια -αυτή τη φορά στο διάστημα-, που οδηγεί τους μικρούς αναγνώστες να ανακαλύψουν κι να αναπτύξουν μία ακόμα σημαντική δεξιότητα ζωής, την επιμονή, μέχρι να βρουν το δρόμο για να επιστρέψουν στη Γη.

 

Όπως εξηγεί και σε άρθρα που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο ιστολόγιό της, η επιμονή είναι μία εξαιρετικά σημαντική δεξιότητα για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες. Είναι το κλειδί για τη μελλοντική επιτυχία, αφού όχι μόνο μας διδάσκει να μην τα παρατάμε, αλλά επίσης ενθαρρύνει το φιλόδοξο πνεύμα μας, ενισχύει το πάθος μας για τοποθέτηση στόχων και γενικότερα, εντείνει το πείσμα μας. Χαρακτηριστικά, αναφέρει σε μία περιγραφή του νέου της βιβλίου: «Όπως κάθε διαστημόπλοιο έχει το πλήρωμά του, κάθε βιβλίο έχει τον ήρωά του και κάθε πρόβλημα τη λύση του.» Με αρωγό την δύναμη της επιμονής λοιπόν, το παιδί καταφέρνει να επιστρέψει την ομάδα του στη Γη και αναδεικνύεται ο ήρωας της ιστορίας του!

 

Όλα τα βιβλία της MyBook Heroes μέχρι στιγμής, αγκαλιάστηκαν από το κοινό και έχουν στηρίξει πολλούς γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους. Η πρωτότυπη ιδέα στην οποία βασίζονται, η έξυπνη γραφή και ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός τους, τα αποδεδειγμένα από μαρτυρίες πελατών θετικά αποτελέσματα που επιφέρουν, η ευκολία και η ασφάλεια στην υποβολή παραγγελίας και η αποστολή με μηδέν μεταφορικά τέλη, είναι μόνο μερικοί λόγοι που τη θέτουν στην καρδιά των θαυμαστών της! Ακολουθεί αναλυτικά ο βιβλιοκόσμος της, για να τον ανακαλύψετε:

 

 

Η MyBook Heroes είναι start-up εταιρεία που ασχολείται με τη δημιουργία προσωποποιημένων παιδικών βιβλίων που συναρπάζουν.‘ Έδρα της είναι η Κύπρος και αποστολή της να εμπνεύσει τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία, ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ζουν ευτυχισμένα. Τα βιβλία της είναι διαθέσιμα στα Ελληνικά και τα Αγγλικά και αποστέλλονται χωρίς μεταφορικά τέλη. Περισσότερα στο www.mybookheroes.com

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here