Πυρκαγιά ξέσπασε από τις πρωινές ώρες σε υποστατικό στο χωριό Αρεδιού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε βοηθητικό υποστατικό σε περιφραγμένο χώρο σε χωράφι στο χωριό Αρεδιού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στις 01.06 και για κατάσβεση της ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.28.

Το υποστατικό διαστάσεων 3 Χ10 μέτρα περίπου υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 13.54 χθες, έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Δημοκρατίας στον συνοικισμό 3 Στρόβολο.

Στο επεισόδιο, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 πυροσβεστικά οχήματά και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.07.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση.

Ένα παιδί 14 ετών το οποίο βρισκόταν εντός του διαμερίσματος μεταφέρθηκε εκτός πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς επιπτώσεις από την πυρκαγιά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 16.29 χθες έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε αρθρωτό όχημα τύπου Ψυγείο μάρκας DAF το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας πάρα το χωριό Σια.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως και η ΕΜΑΚ με 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.37.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε το εμπόρευμα στο αρθρωτό ψυγείο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανική βλάβης στο όχημα.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 4ης Ιουλίου2018 μέχρι και τις 06.00 της 5ης  Ιουλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 25 αφορούσαν πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here