ΠΡΟΣΟΧΗ! Πέφτουν σε ρόδες οχημάτων για να πάρουν λεφτά – Πως να δράσετε και τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δικαιωθείτε

Καρέ καρέ η νέα καλοστημένη παγίδα που στήνουν επιτήδειοι σε ανυποψίαστους οδηγούς, στους κυπριακούς δρόμους.

Το Sigmalive εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο που απεικονίζει καρέ καρέ τον νέο τρόπο δράσης επιτήδειων στους δρόμους της Κύπρου, ανά το Παγκύπριο. Η Αστυνομία επανειλημμένα προειδοποίησε το τελευταίο διάστημα, ότι άγνωστα πρόσωπα πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτου εσκεμμένα, με στόχο να εξασφαλίσουν ασφαλιστικές αποζημιώσεις ή ακόμα και οικονομική βοήθεια από τους ίδιους τους οδηγούς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που αποκαλύπτει το Sigmalive, γυναίκα με λευκή πουκαμίσα θέτει σε δρόμο της Λευκωσίας το καλοστημένο σχέδιο.
Θέτει στο στόχαστρο συγκεκριμένο διπλοκάμπινο όχημα, δίπλα από ημιφορτηγό, του οποίου ο οδηγός εξήλθε για λίγα λεπτά.

Η γυναίκα πέφτει σκόπιμα στις ρόδες του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου (01:05). Όταν ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος εισέρχεται στ’ αυτοκίνητό του (2:05), η γυναίκα με αστραπιαίες κινήσεις, απομακρύνεται έρποντας από τις ρόδες του οχήματος και προλαβαίνει να μην τραυματιστεί.

Ο οδηγός εξέρχεται του οχήματος έντρομος και σπεύδει στη γυναίκα, που προσποιείται ότι έχει τραυματιστεί. Το ίδιο πράττουν άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες, οι οποίοι μόνο και μόνο στη σκέψη ότι παρασύρθηκε πεζή τρέχουν για να παράσχουν όποια βοήθεια μπορούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έλεγε στους πολίτες που έσπευσαν προς βοήθεια ότι δεν απαιτείται να καλέσουν ασθενοφόρο, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι χρήματα, για να φροντίσει η ίδια για τη μετάβασή της σε Νοσοκομείο.

Οι οδηγοί καλούνται από την Αστυνομία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον νέο τρόπο δράσης των επιτηδείων και, αν διαπιστώσουν οτιδήποτε ύποπτο, να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

 

 

Αυτό το περιστατικό συμβαίνει εδώ και καιρό σε άλλες χώρες, κυρίως στην Κίνα.

Στα βίντεο που ακολούν μπορείτε να δείτε παρόμοια ύπουλα “κόλπα” που συμβαίνουν ανα το παγκόσμιο.

 

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δικαιωθείτε από τις ύπουλες αυτές πράξεις είναι με την εγκατάσταση DASH CAMERA, μια κάμερα η οποία τοποθετέιται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και καταγράφει οτιδήποτε συμβαίνει στο δρόμο. Είναι εξίσου χρήσιμη για διάφορες περιπτώσεις τροχαίων περιστατικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here