Ακινητοποίηση φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, οδηγίες Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας

Τροχαία σύγκρουση μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λίγο μετά την έξοδο προς Κοφίνου. Λόγω της σύγκρουσης οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές, λόγω ακινητοποίησης του φορτηγού οχήματος στο σημείο της σύγκρουσης.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας προς του διερχόμενους οδηγούς και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, η οποία διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας. Εναλλακτικά, οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομο στην έξοδο προς Κοφίνου και μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου μετά την Κοφίνου.

Για τους οδηγούς που κατευθύνονται από Λάρνακα προς Λεμεσό, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λεμεσού, γίνεται εκτροπή μέσω της εξόδου προς τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού, παρά την Κοφίνου και στη συνέχεια μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο μετά την Κοφίνου.

Καλούνται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here