Η Domino’s εκτός από πίτσες φτιάχνει και… δρόμους! (vid)

Μια διαφορετική προσέγγιση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αναδεικνύει η πρωτοβουλία της γνωστής αλυσίδας πίτσας, Domino’s να διορθώσει-γεμίσει τις λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους πολλών μεγάλων πόλεων στις χώρες όπου δραστηριοποιείται μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα.

Τη Δευτέρα, η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια με την οποία αναλαμβάνει να επιδιορθώσει τις λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους πολλών μεγαλουπόλεων όπως είναι το Τέξας, η Καλιφόρνια, η Αθήνα κλπ. Η Domino’s θα γεμίζει τις λακκούβες και θα τις επισφραγίζει με το λογότυπο της επιχείρησης.

«Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια ευκαιρία να χαθεί μέσα σε μια λακκούβα, δεν θέλουμε να χαθεί ούτε ένα υπέροχο γεύμα», αναφέρει ο Russel Weiner, πρόεδρος της Domino’s στις ΗΠΑ και προσθέτει ότι «η Domino’s ενδιαφέρεται πολύ για τους πελάτες της και για την πίτσα για να αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο».

Η επιχείρηση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να υποδείξει τους δρόμους στις πόλεις όπου υπάρχει πρόβλημα με τις λακκούβες και αρκετοί πελάτες είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την πρωτοβουλία. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις αναρτήσεις στο facebook της εταιρείας αλλά και από τα αιτήματα για τέτοιες παρεμβάσεις.

Βέβαια, όπως κάθε πρωτότυπη ενέργεια, έτσι και η συγκεκριμένη αντιμετωπίζεται από κάποιους με σχετικό σκεπτικισμό. Ενδεικτικές είναι οι αναφορές Αμερικανών πολιτών οι οποίοι σημειώνουν ότι αν και πρόκειται για μια κίνηση καλής θέλησης, αναδεικνύεται το κενό που υπάρχει από την πλευρά της εκάστοτε Πολιτείας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις λακκούβες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here