Συμμετοχή Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου στα «Ποσειδώνια»

Με στόχο την δυναμική προώθηση της Κύπρου ως κορυφαίο νηολόγιο και διεθνές ναυτιλιακό κέντρο το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο συμμετείχε στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ 4 και 8 Ιουνίου, μαζί με μεγάλο αριθμό εταιρειών οι οποίες είναι μέλη του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου «στο Κυπριακό περίπτερο, του οποίου την οργάνωση, κατασκευή και συντονισμό έχει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, πέραν από το Υφυπουργείο και το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο συμμετείχε και ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων».

Αναφέρεται ότι «η έκθεση “Ποσειδώνια” αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς ναυτιλιακές εκθέσεις την οποία επισκέπτονται πολλά ανώτερα και ανώτατα στελέχη πλοιοκτητριών, πλοιοδιαχειριστριών και άλλων ναυτιλιακά συναφή εταιριών από όλο τον κόσμο».

«Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η φετινή διοργάνωση, συγκέντρωσε περισσότερες από 1.850 εταιρείες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 22.000», προστίθεται.

«Στόχος της ενεργούς παρουσίας του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου στην έκθεση “Ποσειδώνια 2018”, πέραν από το να προσφέρει την ευκαιρία προβολής στις Εταιρείες – Μελη του, είναι η δυναμική προώθηση της Κύπρου ως κορυφαίο Νηολόγιο και Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρo», σημειώνεται.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου παρέθεσε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 5 Ιουνίου, στην οποία και παρευρέθηκε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.

Ανάμεσα στους αξιωματούχους οι οποίοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Κύπρου ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας Παναγιώτης  Κουρουμπλής και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κυριάκος Α. Κενεβέζος, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here