Που κρύβεται ο δραπέτης Τούρκος ισοβίτης Yılmaz Gümüş; Πέρασε στις ελεύθερες περιοχές

Ο Γιλμάζ Γκιουμούς που δραπέτευσε την περασμένη Τρίτη από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί ενώ τελούσε υπό κράτηση, φέρεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Γκιουμούς είχε παραπονεθεί για θέματα υγείας και μεταφέρθηκε από την «αστυνομική διεύθυνση» Κερύνειας όπου τελούσε υπό κράτηση στο νοσοκομείο Ακτσιτσέκ.

Στην απόδρασή του από το νοσοκομείο και τη μεταφορά του στις ελεύθερες περιοχές φέρονται να τον βοήθησαν δύο άνδρες, 55 και 33 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή με απόφαση του «δικαστηρίου» Κερύνειας τέθηκαν υπό 3ημερη κράτηση.

Ο Γιλμάζ Γκιουμούς τον Οκτώβριο του 2003 είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα της φίλης του, λόγω ζήλιας, στην συνοικία Stoke Newington του Λονδίνου, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων. Το 2004 καταδικάστηκε γι’ αυτό σε ισόβια. Αναφέρεται επίσης ότι το 2005 ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στην Τουρκία στις φυλακές από τις οποίες απόδρασε και από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ζει παράνομα στα κατεχόμενα.

Εντοπίστηκε στην Κερύνεια όπου και συνελήφθη για παράνομη είσοδο στο ψευδοκράτος και κατοχή ψευδών εγγράφων και τέθηκε υπό κράτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here