Διευθετήσεις σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου, 2018 και ώρα 7:00μ.μ., στο Στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαΐου, 2018 και ώρα 7:00μ.μ., στο Στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5:30μ.μ. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες κερκίδες του Σταδίου. Προτρέπονται οι οπαδοί της ομάδας του ΑΠΟΕΛ που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, χρησιμοποιώντας τις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ – (Φώτα Ορφανίδη) – και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης Νότια και Δυτικά του Σταδίου, όπως υποδεικνύεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από το χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO προς την ανατολική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα. Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά και νότια ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 5:30μ.μ.

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης του Σταδίου καθώς και στο NUEVO CAMPO.

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου www.cfa.com.cy, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.cfa.com.cy/Gr/news/34111/3228359/254 .

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

– Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

– Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου, καθώς και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

– Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

– Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

– Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

– Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

– Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων τους είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα Βόρεια Ταμεία.

– Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

 

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα δίκαιο παιχνίδι σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here