8ήμερη στον 33χρονο- Το DNA, τα παπούτσια, το κίνητρο και όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο

Ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, εκείνο το βράδυ, που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο, ανέφερε κατά την ανάκριση του ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με το διπλό φονικό στο Στρόβολο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, ο οποίος παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του 33χρονου, ο ύποπτος συνελήφθη χθες βράδυ στην Αγία Νάπα και ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Εκεί, ανακρινόμενος, ο 33χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ανέφερε ότι θέλει να πει όλα όσα ξέρει για την υπόθεση.
Ο ύποπτος, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, είπε επίσης ότι ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι εκείνο το βράδυ που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι μέχρι ένα σημείο, ως επίσης ξέρει ποιοι εμπλέκονται σε αυτό που έγινε και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο.

Τούτο που έγινε, σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε στους ανακριτές ο 33χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής λήφθηκαν 111 καταθέσεις και αναμένονται άλλες 90 από Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο ενώ θα γίνει αναγνωριστική παράταξη και θα κληθεί ο ανήλικος να αναγνωρίσει τον ύποπτο.

 

Επίσης σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο αναζητείται φονικό όργανο και ενδύματα, υποδήματα που φορούσε o δράστης ενώ θα γίνουν εξετάσεις DNA καθώς και άρση τηλ. δεδομένων υπόπτου.

Ο ύποπτος δεν έφερε καμία ένταση στο αίτημα της Αστυνομίας, για 8ημερη κράτηση του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here