Ένα 4χρονο αγγελούδι ξεχασμένο στο Μακάρειο νοσοκομείο…

Ξεχασμένος στον 2ο όροφο της Εντατικής Μονάδας Νοσηλείας του Μακαρείου Νοσοκομείου, ο 4χρονο Άγγελος- όπως τον έχει ονομάσει το νοσηλευτικό προσωπικό – ψάχνει μητρική αγκαλιά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο Άγγελος γεννήθηκε το 2014 και εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο γιατί πολύ απλά για αυτούς, ο Άγγελος ήταν άρρωστος και δεν τον ήθελαν.
Το 4χρονο αγοράκι πάσχει από το σύνδρομο συγγενούς κεντρικού υποαερισμού,  μια σπάνια πάθηση που πάσχον μόνο 200 παιδιά. Με παρέμβαση του Γραφείου Ευημερίας είχε δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια , η οποία αργότερα κρίθηκε ακατάλληλη.
Από την ημέρα της εγκατάλειψης, οικογένεια του πλέον είναι το νοσηλευτικό προσωπικό του Μακαρείου νοσοκομείου… Ο Άγγελος χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη και μπορεί να ζήσει φυσιολογικά σε ένα σπίτι στην αγκαλιά.
Να σημειωθεί πως η ιστορία του μικρού είχε δει ξανά το φώς της δημοσιότητας μετά από παρέμβαση της κυρίας Τατιάνας Ηρακλεούς, η οποία είχε νοσηλευτεί στο Μακάρειο νοσοκομείο, γνώρισε τον μικρό Άγγελο και μέσα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης απεύθυνε έκκληση.
Εκ τότε δεν έχει αλλάξει κάτι και ο Άγγελος αναμένει τη δική του οικογένεια, αυτή που θα του χαρίσει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here