Προληπτική εκκένωση πολυκατοικίας λόγω φωτιάς σε μπαράκι στη Λευκωσία 

Σε προληπτική εκκένωση πολυκατοικίας προχώρησε η Αστυνομία λόγω εκδήλωσης φωτιάς σε μπαράκι στη Λευκωσία.
Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 03.20  τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο μπαράκι στην γωνία των οδών Στασάνδρου και Άννης Κομνηνής.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως για βοήθεια με συνολικά 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.48. Από την πυρκαγιά ο χώρος αναψυχής και το περιεχόμενο του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν ήταν σε λειτουργία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς. Έγινε προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας από την Αστυνομία πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας δεν είχαν επηρεαστεί.

Επίσης η ΠΥ στις 15.33 χθες έλαβε κλήση από την Αστυνομία για βοήθεια σε έρευνα 2 ελλειπόντων προσώπων στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού. Ομάδα της πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και υπεύθυνο αξιωματικό ανταποκρίθηκαν στην βοήθεια και τα 2 άτομα  ανευρέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 16.50 στον παλιό δρόμο Πάφου- Λεμεσού παρά το Πισσούρι και παραδόθηκαν στην Αστυνομία. Ακολούθως διαμετακομίστηκαν από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου για εξετάσεις.

Συνολικά η ΠΥ από τις 06.00 το πρωί χθες ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 39 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here