Προσωποκρατήσεις για υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εναντίον 31χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο 31χρονος συνελήφθη χθες, στην Λευκωσία, όταν γύρω στις 8.50 το βράδυ, επέστρεψε με το αυτοκίνητο του στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τα κατεχόμενα μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, μετά από έρευνα εντός του οχήματος του, εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Εξάλλου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε σήμερα 57χρονος, με την Αστυνομία να υποβάλλει αίτημα προσωποκράτησης του για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ο 57χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, 2018, στην επαρχία Λευκωσίας, όταν μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν να αποκρύβει σε ανοιχτό τεμάχιο γης ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, βάρους 50 γραμμαρίων περίπου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 57χρονου για περίοδο πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here