ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 17χρονος- Εντοπισμός δύο μοτοποδηλάτων που είχαν κλαπεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δύο μοτοποδήλατα που είχαν κλαπεί εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ για την κλοπή τους συνελήφθη χθες στην επαρχία Λευκωσίας νεαρός ηλικίας 17 χρόνων.

Συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου, 2017, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας η κλοπή μοτοποδηλάτου, το οποίο κλάπηκε στην Λευκωσία.

Την ίδια μέρα, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, καταγγέλθηκε η κλοπή δεύτερου μοτοποδηλάτου, το οποίο επίσης κλάπηκε στην Λευκωσία.

Αργότερα την ίδια μέρα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας εντόπισαν στην Λευκωσία το πρώτο μοτοποδήλατο, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου, 2017, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, εντόπισαν στην Λευκωσία και το δεύτερο μοτοποδήλατο.

Τα δύο μοτοποδήλατα, τα οποία κατά τον εντοπισμό τους έφεραν διάφορες ζημιές, παραδόθηκαν στη συνέχεια στους δύο ιδιοκτήτες τους.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων κλοπής, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, γύρω στις 7.30 το βράδυ στην Λευκωσία, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με την κλοπή του πρώτου πιο πάνω μοτοποδηλάτου.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι Αστυνομικές εξετάσεις για την κλοπή του πρώτου μοτοποδηλάτου, ο 17χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αμέσως μετά, γύρω στις 11.20 χθες βράδυ, αυτός επανασυνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε σχέση με την κλοπή του δεύτερου μοτοποδηλάτου.

Ο 17χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here