Συνελήφθη ο υποψήφιος Πρόεδρος Χάρης Αριστείδου

Στη σύλληψη του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Χάρη Αριστείδου, προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύλληψη του υποψήφιου Προέδρου Χάρη Αριστείδου προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κ.Αριστείδου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με αστυνομικούς αλλά και παρευρισκομένους, όταν του έγινε παρατήρηση για το γεγονός ότι έριχνε φυλλάδια στο χώρο, στα οποία αναφερόταν πως θα φορέσει χειροπέδες σε άτομα που χαρακτήριζε “ποικιλόχρωμους κλεφτοπολιτικάντηδες”, στα φυλλάδια.

Να αναφερθεί ότι συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης σε βάρος των οργάνων της Αστυνομίας και για ρύπανση του χώρου.

Ο Χάρης Αριστείδου οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της ρύπανσης και της εξύβρισης αστυνομικών και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο του κρησφύγετου του αρχηγού της ΕΟΚΑ, όπου τελέστηκε το καθιερωμένο τρισάγιο και κατέθεσε στεφάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here